Follow this first
Zet de oven op 180 graden en verwarm deze voor. Pak een grote pan, waarin je 1,5 liter water aan de kook brengt. Doe de aardappelen in de gehele schil in de pan en kook deze in ongeveer 10 minuten gaar. Prik even in de aardappel met een sate prikker en als de aardappel niet blijft hangen, dan is deze gaar Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de zwarte bonen en de mais. Pel en snipper de ui fijn en hak de koriander fijn.
Aardappels snijden
Giet de zoete aardappelen af en snijd de aardappelen in de lengte en gebruik een lepel om het binnenste voorzichtig te verwijderen. Doe de uitgeholde zoete aardappel in een kom samen met de ui, de mais, de zwarte bonen en de geraspte kaas. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Gebruik de oven
Vul de zoete aardappel met het aardappelmengsel. Vet een ovenschaal in met een scheutje olie en leg de zoete aardappelen erin. Bak de zoete aardappelen voor 10 minuten in de oven. Pers de knoflook uit in een bakje, voeg de yoghurt toe en meng door elkaar. Verdeel de gevulde zoete aardappelen over de borden en garneer met de yoghurtsaus en de koriander.